joi, 7 august 2008

Oden isi face debutul impotriva lui Kobe

NBA a anuntat in cursul zilei de azi programul complet al noului sezon 2008-2009 care va debuta pe data de 28 octombrie. Asadar in prima zi vor fi trei meciuri foarte interesante. Prima confruntare este dintre campionii NBA , Boston Celtics si Cleveland Cavaliers condusi de liderul ligii la puncte pe meci in sezonul precedent - LeBron James.
Al doilea meci este dintre noua echipa a lui Richard Jefferson - Milwaukee Bucks si Chicago Bulls , echipa foarte interesanta de la care se asteapta foarte multe in acest nou sezon.
Al treilea meci este confruntarea dintre Los Angeles Lakers si Portland Trail Blazzers. MVP-ul sezonului precedent Kobe Bryant da piept cu debutantul Greg Oden , draftat de pe pozitia 1 a draftului din 2007. Oden nu a jucat in sezonul precedent din cauza unei accidentari grave ce l-a tinut departe de teren. Asadar meciul se va juca in Steples Center iar fanii Lakers vor putea vedea la treaba noua linie de "big-mans" Bynum-Gasol-Odom.

De asemenea , deja devenit clasic meciul din ziua de Craciun din Los Angeles , este unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului regulat. Acest meci este reeeditarea finalei din anul 2008 unde KB24&co. vor incerca sa faca spectacol.

Programul complet al meciurilor il puteti vizualiza apasand AICI.

Un wallpaper cu toate meciurile lui Lakers il puteti descarca apasand AICI.

3 comentarii:

d1sco spunea...

interesant meciul dintre portland si lakers...portland au niste jucatori buni cu exceptia lui j.jones care a ajuns la heat nu au facut niciun trade...este o echipa unita foarte bine organizata:D..astept o surpriza de la acest meci..cat despre Boston-cleveland nu le dau nicio sansa celor de la cavaliers desii de la boston a plecat un om decisiv in persoana lui james posey...merg pe mana celtics`ilor...Milkwauke - Chicago ..un meci deloc interesant insa va fii spectacol Jeferson va debuta pt Bucks si alaturi de Bogut si Mo Williams vor avea o ofensiva de temut...pentru Bulls va debuta D.Rose =))....n-am niciun cuvant de spus despre el adica prea multe impresii despre acest draft...este un jucator de la care se asteapta multe insa Hinrich nu-l va prea lasa sa joace pe PG :Dam sperante pt sezonu asta de la Tyrus Thomas...sper ca va juca mai bine k anu trecut.

d1sco spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

go heat go ;x