luni, 16 februarie 2009

Kobe Bryant ales MVP in All Stars Game

Kobe Bryant a fost ales MVP in meciul stelelor din NBA alaturi de fostul sau coechipier Shaquille O'Neal , incheiat cu victoria celor de pe coasta de vest a Statelor Unite , scor 146-119 . Kobe a marcat 27 de puncte si a contribuit cu 4 recuperari , 4 pase decisive si 4 interceptii. Shaq a reusit 17 puncte , 5 recuperari si 3 pase decisive. Celalalt laker prezent in All Star , spaniolul Pau Gasol a reusit si el 14 puncte si 8 recuperari.

Asadar Kobe & Shaq , considerat unul dintre cele mai bune combinatii de"big man - small man"din istoria NBA au evoluat din nou in aceiasi echipa sub comanda lui Phil Jackson , impreuna cu care au reusit sa castige campionatul de 3 ori , in 2000 , 2001 si 2002.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar o mare revenire pentru cel ce va fi in Hall of Famne. Shaq a demonstrat inca o data de ce este in stare. Acest titlu de MVP valoareaza cu atat mai mult cu cat anul trecut a lipsit din All Star. Sa iesi MVP la 37 de ani e ceva.Pacat ca Suns sunt pe langa anul asta. Cat despre Bryant nu stiu daca mai era nevoie sa demonstreze cine este.

Anonim spunea...

poate acesta a fost ultimul meci impreuna pentru cei doi , "the diesel" si-a anuntat retragerea dupa sezonul acesta ...

d1sco spunea...

alaturi de SHAQ ai uitat sa precizezi in titlu !