joi, 5 februarie 2009

Victorie inaintea meciului cu Boston

Los Angeles Lakers reuseste sa castige un nou meci ajungand la a 4-a victorie consecutiva inaintea meciului din deplasare cu Boston Celtics. Raptors a fost la conducere timp de 3 sferturi datorita jocului bun in defensiva a lui Jermaine O'Neal (care a reusit 9 capace) dar si din cauza faptului ca apararea echipei californiene nu a fost prea activa permitandu-le celor din Toronto sa recupereze mult ofensiv. Insa cu cei doi All Stars in forma (Pau si Kobe) , Lakers nu a avut nicio problema sa revina in sfertul 4 pe care l-a castigat cu scorul de 30-20 , plecand victoriosi din Air Canada Centre.
De la echipa din LA s-au remarcat ca de obicei Gasol si Bryant care au reusit sa marcheze impreuna 67 de puncte.
Surpeinzator Chris Bosh nu a fost principala arma in ofensiva canadienilor , ci Joey Graham care a reusit un "carrer high" - 24 de puncte , caruia i s-a alaturat Jermaine O'Neal si italianul Andreea Bargnani cu 22 respectiv 21 de puncte.



Asadar Lakers ramane pe prima pozitie in conferinta de vest cu un record de 39 victorii si doar 9 infrangeri si se pregateste de meciul din aceasta noapte contra celor de la Boston Celtics , care au o serie de 12 victorii consecutive.

Un comentariu:

Anonim spunea...

degeaba ca pierde cu boston =))