duminică, 8 februarie 2009

Morrison si Brown la Lakers pentru Radmanovic

Conducerea de la Los Angeles Lakers a anuntat aseara transferul lui Vladimir Radmanovic la Charlotte Bobcats in schimbul lui Shannon Brown si Adam Morrison.
Cei doi noi venitit au fost draftat in anul 2006 din prima runda , Adam de pe pozitia 3 de catre Bobcats iar Shannon de pe pozitia 26 de catre Cavaliers.
In varsta de 23 de ani , Brown , in primul sezon a evoluat de 23 de ori in tricoul lui Cleveland si a avut medii de 3,2 puncte pe meci. In al 2-lea sezon alaturi de LeBron James a jucat doar 15 meciuri avand media de 7 puncte pe meci , urmand sa joace apoi la Chicago Bulls pentru o perioada scurta de timp. In acest sezon a jucat 30 de meciuri pentru Bobcasts unde a avut media de 4,5 puncte pe meci si un "seazon high" de 16 puncte pe 3 noiembrie impotriva celor de la Pistons. In meciul contra noii sale echipe a reusit de asemenea un joc foarte bun , 14 puncte , 4 recuperari si 2 pase decisive , contribunind serios la victoria celor de la Charlotte in prelungiri din Staples Center.

Adam Morrison , in varsta de 24 de ani , era vazut ca unul dintre cei mai bunii "rookie" in sezonul 2006-2007 , considerat unul dintre specialistii aruncarilor de la distanta , dar din cauza minutelor pare iesit din forma.
In primul lui sezon in NBA a avut o medie respectabila de puncte 11,8 pe meci , in aproximativ 30 minute jucate pe meci. Insa sezonul acesta in cele 44 de meciuri a evoluat numai 15 minute pe meci si are o medie de 4,5 puncte.

Vladimir desi a inceput titular acest sezon a fost repede inlocuit pe pozitia de "Small Forward" de Luke Walton , cel din urma avand avantaje prin apararea superioara si prin calitatile lui de "play maker". Pentru Bobcats este o piesa mai importanta si va beneficia de mai multe minute cu siguranta pentru aruncarile de distanta la care este considerat unul dintre specialistii ligii.
Asadar in aceasta seara incepand cu ora 22:30 , Lakers va juca in deplasare impotriva echipei Cleveland , un meci extrem de interesant.

Un comentariu:

d1sco spunea...

este un transfer bun pentru lakers...avand in vedere ca radmanovici nu mai e ce o fost,brown este un fundas de viitor foarte tanar in care eu am incredere