luni, 17 martie 2008

Lakers a 3-a infrangere in ultimele 4 meciuri

In acest meci Houston a bifat cea de-a 22-a victorie consecutiva din actualul sezon NBA. Meciul a fost unul foarte interesant dar spre dezamagirea fanilor Lakers , meciul s-a terminat prost. Alston a prins o zi mare si a reusit cel mai bun joc al stau din intreaga cariera. Acesta a marcat 31 de puncte si a izbutit sa marcheze 8 aruncari de 3 puncte din 11 incercari. Bryant nu a facut fata meciului fiind aparat foarte bine de Shane Battier care foarte inteligent , in timp ce Kobe arunca el ii punea mana in fata ochilor pentru a-i scadea sansele de reusita. Ronny Turiaf a jucat destul de bine dar in aparare nu a fost ajutat si de restul colegilor. Desi la pauza mare Rockets aveau un avantaj de 15 puncte , sfertul 3 a inceput cu un 13-o run pentru lakersi , dar imediat Alston a mai reusit cateva aruncari din "down town" ce au refacut diferenta. Lamar a fost sters in acest joc desi a reusit 7 din cele 10 aruncari incercate , in aparare a intampinat dificultati cu argentineanul Luis Scola.
T-Mac desi nu a facut un meci mare a reusit sa-si gaseasca colegii in teren si sa aduca puncte pe tabela. De asemenea veteranul Bobby Jakson venit de pe banca celor de la Houston a reusit 19 puncte. Trebuie sa remarcam din nou procentajul mare la aruncarile de la distanta ale adversarilor lui Lakers - 12 marcate din 26 incercate (46,2%).

Lideri : Kobe Bryant 24 puncte , Lamar Odom 11 recuperari , Jordan Farmer 4 pase decisive
Cea mai buna linie : Lamar Odom 17 puncte , 11 recuperari , 2 capace

Urmatorul meci va fi in deplaare impotriva echipei germanului Dirk Nowitzki , Dallas Mavericks care vine dupa o victorie impotriva la Heat.




6 comentarii:

Anonim spunea...

of.....iara or pierdut....naspa!

Anonim spunea...

De-abia meciul cu DALLAS >:)>:)>:).Cu siguranta vedeta texana Dirk va domina meciul, aducad cea de-a 6 vinctorie consecutiva pentru Dallas;););).

Anonim spunea...

vedem noi in play off anonimule , macar daca te-ai semna!nu mai am sperante pt meciu cu dallas dar oricum fara pau si bynum slabe sanse.....turiaf nu prea are sanse pe pivot...

Anonim spunea...

Ba CRISTY ramane de vazut. Nu am ce face daca LAL nu au preparator fizic de se accidenteaza pe banda rulanta.Dirk nu a avut o accidentare in 8 sezoane....

Anonim spunea...

asta nu tine de preparator fizic lupule:))

Anonim spunea...

hah 50% il vor pe kobe!!! kobe sa fie :D