sâmbătă, 8 martie 2008

O noua victorie pentru Lakers

O noua victorie pentru Lakers in Staples Center in compania celor de la Los Angeles Clippers. Meciul nu se anunta a fi unul foarte dificil pentru Lakers deoarece formatia oaspete are prebleme de efectiv , doi jucatori din formatia de baza a sezonului trecut sunt in tribune din cauza unor accidentari foarte grave. Este vorba desigur despre Elton Brand si Shaun Livingston.

Titulari :
Lakers - Derek Fisher , Kobe Bryant , Vladimir Radmanovic , Lamar Odom , Pau Gasol
Clipers - Dan Dickau , Quentin Ross , Al Thornton , Corey Maggette , Chris Kaman

Primul sfert incepe cu un lay-up rapid al lui Kobe urmat de 4 puncte consecutive ale lui Maggette. Derek Fisher este in mana si reuseste 9 puncte in acest sfert , de asemenea Bryant a reusit 8 puncte. De la Clippers se remarca acelasi Maggette si Kaman autor a 10 puncte.
In sfertul al 2-lea Lakers isi maresete diferenta la 8 puncte in urma unui joc bun prestat de rezervele Jordan Farmar si Luke Walton.
Sfertul 3 este castigat clar de Lakers cu scorul de 35-16 . Fisher face spectacol de la distanta , Kobe de asemenea 2 cosuri consecutive de la 3 puncte iar Lamar Odom si Pau Gasol isi domina adversarii directi.

Sfertul 4 este marcat de intrarea in teren a rezervelor Ronny Turiaf , Sasha Vujacic si Jordan Farmar care joaca excelent alaturi de Odom si Radmanovic. Acestia au reusit sa mareasca diferenta chiar la 40 de puncte in unele momente. In ultimele 6 minute intra si debutantul Coby Karl alaturi de DJ Mbenga. Congolezul reuseste 3 aruncari consecutive de la semidistanta , iar Karl incheie meciul cu 2 reusite din "down town".
O seara perfecta s-a incheiat in Los Angeles , finalul meciului fiind marcat de multe aplauze pentru Sasha Vujacic care maine va implini 24 de ani.

Lideri : Fisher 17 puncte , Gasol 11 recuperari , Gasol & Turiaf 5 pase decisive.
Cea mai buna linie : Turiaf 13 puncte , 8 recuperari , 5 pase decisive , 5 capace.

Asadar profitand de infrangerea suferita de San Antonio Spurs impotriva celor de la Denver Nuggets , Lakers trece din nou pe prima pozitie a conferintei de vest avand un record de 44 victorii si 18 infrangeri.
Urmatorul meci a lakersilor va fi acasa in compania celor de la Sacremanto Kings. Trupa lui Reggie Theus venind dupa o infrangere cu Timberwolves.

7 comentarii:

Anonim spunea...

GG Turiaf !;):P

Anonim spunea...

Kobe Bryant ii favoritu meu da ii bun si gasol

Anonim spunea...

lakers arata ff bine , are o sansa sa castige westul dar in finala...ma indoiesc

Anonim spunea...

kobe e praf ma lebron james ii de 100ori mai bun!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

super tare vicotia cu clippers

Anonim spunea...

buna treaba turiaf...dak ar juca titular ar face media de peste 5 capace

Anonim spunea...

Calmeaza-te d1sco daca ar avea 5 capace pe meci ar fi unul dintre cei mai buni din istorie la acest capitol;).