luni, 10 martie 2008

Seara trista in LA

A 19-a infrangere a lakersilor a venit in urma unui joc in care apararea a avut grave probleme. Sacramento Kings , echipa cu care Lakers au obtinut victoria in deplasare pe data de 6 martie , se pare ca a invatat din greseli si a reusit sa-l stopeze excelent pe Kobe Bryant in sfertul 4. Desi Lakers au revenit de la un deficit de 13 puncte , pe final Sacramento coordoanti excelent de slovenul Beno Udrih au reusit sa castige meciul cu scorul de 114-113.

Titulari :
Lakers - Derek Fisher , Kobe Bryant , Vladimir Radmanovic , Lamar Odom , Pau Gasol
Kings - Beno Udrih , Kevin Maritn , Ron Artest , Mikki Moore , Brad Miller

Primul sfert este castigat de Sacramento la o diferenta de un cos 31-29 , remarcatii acestui sfert fiind Kobe Bryant cu 15 puncte , Pau Gasol 4 pase decisive respectiv Ron Artest cu 8 puncte si o aparare solida care i-a dat sansa multor contraatacuri.
In sfertul al 2-lea Kings isi mareste diferenta castigand sfertul cu 40-31. Brazilianul Garcia si slovenul Udrih de la oaspeti imposibil de oprit de catre aparatorii californieni. De la Lakers se remarca Sasha Vujacic care a reusit nu mai putin de 3 reusite de la linia de 7,25m in acest sfert.
In sfertul 3 Lakers diminueaza diferenta in urma unui joc colectiv foarte bun , principalul pasator fiind Pau Gasol care isi gaseste coechipierii liberi. Sfertul este castigat cu 29-21 de catre trupa lui Kobe pe care ii asteptau un sfert 4 foarte greu.
Asadar in ultimul act ambele echipe puncteaza , apararile nu fiind foarte agresive. Cu 50 de secunde pana la final , Lakers avea atacul fiind condusa cu un punct. Mingea ajunge la Kobe , acesta paseaza la Fisher pe lateral care il gaseste excelent pe Gasol sub panou. Pau fructifica dar cere insistent si faultul pe aruncare si sansa unui "tree points play" dar nu primeste nimic. Dupa un time out al oaspetilor mai raman doar 27 de secunde din meci. Mingea este la Beno Udrih care beneficiaza de un blocaj de la Mikki Moore si porneste spre cos unde este faultat de Sash Vujacic care alunecase pe parchet. Udrih reuseste cele 2 libere de care a beneficiat si aduce din nou pe Sacramento in avantaj. Au mai ramas 4,7 secunde iar in urma unui time-out solicitat de Phil Jakson , Kobe rateaza aruncarea care ar fi putut aduce victoria echipei sale fiind aparat excelent de catre John Salmons si Mikki Moore.

Lideri : Kobe Bryant 26 puncte , Lamar Odom 10 recuperari , Pau Gasol 9 pase decisive.
Cea mai buna linie : Pau Gasol 25 de puncte , 7 recuperari , 9 pase decisive , 2 capace.

Asadar o seara trista in Los Angeles dar desi echipa a pierdut ea ramane liderul conferintei de vest deoarece principala candidata San Antonio Spurs a pierdut un meci impotriva noii echipe a lui Shaq , Phoenix Suns.
Urmatorul meci al echipei Los Angeles Lakers va fi acasa in compania echipei Toronto Raptors care vine dupa o victorie impotriva celor de la Seattle Supersonics.

6 comentarii:

Anonim spunea...

fuck!!! Sacramento astia ma dispera pierd cu Miami si castiga in ultima seunda cu Dallas si cu Lakers!

Anonim spunea...

ce poza faina cu Odom , asta e mai pierde si lakers ...

Anonim spunea...

iesss....ma bucur k o pierdut si tu sica mai zici k are sanse sa castige NBA :D

Anonim spunea...

vorbim in play off unde se mobilizeaza baietii cum trebe! si cand revine bynum si ariza si mihm , si oricum favoritele tale nu prea prind play-off :)) asta e :P , ms de comentrui baietii , daca vreti sa mai vb intrati aici (daca nu ma cunoasteti :D): marius4basketh@yahoo.com , da-ti mai departe site-ul sa-l facem cunoscut!

Anonim spunea...

in sf un site care se ocupa 100% de lakers , bravo man , sper sa fie bine si sa intre lumea pe site

Anonim spunea...

Sacramento o echipa serioasa . Excelent , mana stanga a lui unchiului Beno nu a tremurat.Inca un final de meci incandescent , tratat gresit de catre lakersi ;)dupa cel cu Mavericks;););).Ne amintim cu totii boaba de 3 a germanului Dirk Nowitzki dupa care au mai ramas 2 secunde .Time-out Phil , timp suficient pentru o ultima aruncare scorul fiind egal.Lamar Odom greseste pasa interceptata de KIDD iar meciul intra in OT unde au castigat Lakers...:)