vineri, 21 martie 2008

Lakers din nou pe primul loc

Lakers reuseste sa stopeze seria de 19 victorii consecutive obtinute pe terenul propriu de echipa Utah Jazz intr-un meci frumos care l-ati putut urmari si pe blogul lakers-online. Utah a incercat sa revina de la o diferenta de 20 de puncte dar nu a reusit decat sa o mai reduca. Cantecul "MVP" strigat in cinstea lui Kobe s-a auzit si de data aceasta in Delta Center.

Titulari :
Lakers - Derek Fisher , Kobe Bryant , Vladimir Radmanovic , Lamar Odom , Ronny Turiaf
Jazz - Deron Williams , Ronnie Brewer , Andrei Kirilenko , Carlos Boozer , Mehmet Okur

Primul sfert incepe cu o aruncare de 3 puncte a lui D-Fish care intra in cos , iar apoi Lamar Odom se remarca prin inteligenta jocului sau , acesta reuseste sa marcheze atat de sub panou cat si de la semidistanta si dinstanta. Tandemul Lamar & Kobe se vede in finalul sfertului , cand acestia si-au servit pase decisive , marind diferenta la 20 de puncte. Asadar Lakers castiga sfertul cu 38-18.
In sfertul al 2-lea Jazz mai reduce din diferenta in urma jocului bun prestat de Carlos Boozer si Deron Williams. De la Lakers se remarca rezervele Farmar si Vujacic care marcheaza impreuna 16 puncte la pauza. Sfertul este castigat de echipa gazda cu 27-22.
In sfertul 3 , Kobe reuseste un dunk iar in urmatoarea faza Radmanovic marcheaza si el prin acelasi procedeu. In ciuda efortului depus de Utah care au diminuat diferenta si de tribunele care isi incurajeaza favoritii , Derek Fisher reuseste un cos de 3 puncte care a facut liniste in sala. Odom reuseste si el un slam dunk din pasa decisiva a lui Ronny Turiaf iar Bryant incheie sfertul cu doua aruncari de la semidistanta. Sfertul este castigat de Jazz cu 24-21.
Sfertul 4 incepe cu aruncarile de 3 puncte ale lui Farmar si Vujacic. Deron Williams ajutat de Carlos Boozer aduce pe Utah la 10 puncte diferenta dar Kobe Bryant reuseste 6 puncte consecutiv si apoi un "no look pass" pentru Walton care reuseste sa marcheze. Sfertul este castigat de Jazz cu 25-26.


Lideri : Kobe Bryant 27 puncte , Lamar Odom 12 recuperari , Kobe Bryant 7 pase decisive.
Cea mai buna linie : Lamar Odom 21 puncte , 12 recuperari , 6 pase decisive , o interceptie

Asadar Los Angeles Lakers reuseste a doua victorie consecutiva si urca din nou pe prima pozitie in clasamentul conferintei de vest avand un record de 47 victorii si 21 infrangeri. Pe locul 2 se afla New Orleans Hornets cu 46-21.
Lakers se intoarce acasa pentru meciul cu Seattle Supersonics echipa pe care a mai invins-o de 3 ori in acest sezon.

Alte rezultate ale zilei :

Spurs @ Bulls 102 - 80
Celtics @ Mavericks 94 - 90

6 comentarii:

Anonim spunea...

ce bine ca o batut lakers , meciurile se pot vedea aici pe site????

Anonim spunea...

unele meciuri da ...

Anonim spunea...

Dacă şi UTAH e echipă...;)

Anonim spunea...

pai cum stiu eu ce meci il dati?

Anonim spunea...

pai intrii pe site in ziua dinaintea meciului ca de exemplu azi pentru meciul cu seattle si daca nu scrie nimic pana la ora......21-22 , inseamna ca nu e ... :D da-mi add : marius4basketh@yahoo.com sa mai vorbim

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.