miercuri, 12 martie 2008

Toronto la a 9-a infrangere consecutiva in Staples Center

Lakers au obtinut victoria in urma unui meci care a avut 5 schimbari de lider. Toronto Raptors echipa canadiana , impotriva careia Kobe Bryant marca 81 de puncte pe 22 ianuarie 2006 , nu a facut fata impotriva lakersilor , singurul jucator care a reusit cate ceva fiind TJ Ford. In acest meci Toronto nu s-a putut baza pe Chris Bosh care este accidentat , in timp ce la Lakers lipsesc Andrew Bynum , Trevor Ariza si Chris Mihm.

Titulari :
Lakers - Derek Fisher , Kobe Bryant , Vladimir Radmanovic , Lamar Odom , Pau Gasol
Raptors - Jose Calderon , Anthony Parker , Jamario Moon , Rasho Nesterovic , Andreea Bargniani

Primul sfert incepe cu ratari la ambele panouri insa Raptors sunt cei care puncteaza primii , dar dupa o reusita de 3 puncte a lui Lamar Odom si urmata de una a lui Kobe , canadienii sunt fortati sa ceara timp de odihna. Chiar si dupa acesta Bryant nu se opreste si mai marcheaza inca de doua ori din "down town".

In sfertul al 2-lea , Lakers se distanteaza in urma unui joc colectiv excelent practicat atat de rezervele intrate in teren cat si a titularilor Fisher si Gasol. Sfertul este castigat de Lakers cu scorul de 36-27 , remarcatii primei reprize fiind Kobe Bryant 19 puncte , 4 pase decisive , Derek Fisher 10 puncte respectiv TJ Ford 10 puncte.
Sfertul al 3-lea Odom face spectacol , printr-un lay-up de toata frumusetea , si mai ales prin stop shoot-urile din fata lui Bargniani , italianul fiind vizibil dominat de catre Lamar. Acesta a marcat 13 puncte in acest sfert care se termina la egalitate 25-25.
In sfertul 4 tribunele sar in picioare la un alley-opp realizat de cuplul Farmar-Bryant. TJ Ford de la oaspeti incearca mult , reuseste , dar nu este ajutat de colegii sai care sunt presati de defensiva pusa la punct de Phil Jakson. De asemenea Kobe Bryant a uimit (din nou) spectatorii cu un capac pus lui Ford care a vrut sa-i administreze un "facial dunk". Sfertul este castigat de Lakers cu scorul de 34-31.


Lideri : Kobe Bryant 34 puncte , Lamar Odom 9 recuperari , Kobe Bryant 7 pase decisive.
Cea mai buna linie : Kobe Bryant 34 puncte , 7 recuperari , 7 pase decisive , 4 interceptii.

Asadar Lakers obtine o victorie meritata , care o pastreaza pe prima pozite in conferinta de vest iar Toronto "reuseste" sa piarda de 9 ori consecutiv in Staples Center. Urmatorul meci a lui Lakers este unul foarte important , impotriva celor de la New Orleans , acesta fiind primul test pentru echipa lui Phil Jakson dintr-o serie de deplasari care includ echipe precum Houston si Dallas.

Alte rezultate ale zilei :

Bucks @ Wizards 97 - 105
Supersonics @ Pacers 107 - 114
Trail Blazers @ Timberwolves 103 - 96
Jazz @ Bulls 96 - 108
Grizzlies @ Suns 111 - 132

7 comentarii:

Anonim spunea...

ce capac si-o luat ford!:)) si el radea dupa ce si l-o luat alaturi de kobe :)) .... lakers 4 ever!

Anonim spunea...

daca lakers castiga toate cele 3 meciuri ce urmeaza inseamna ca merita pe deplin sa joace finala...parerea mea

Anonim spunea...

cum pot vedea si eu meciuri in direct de la lakers?!

Anonim spunea...

intra aici si iti explic : marius4basketh@yahoo.com

Anonim spunea...

bun meci realizat de Anthony parker si de TJ ford care este in revenire de forma dupa accidentarea grea de care a avut parte.. ~ ^^

Anonim spunea...

la noapte meciul cu new orleans! ce ziceti ca face lakers?????

Anonim spunea...

Pierde Cristy:))