joi, 6 martie 2008

Lakers vs Sacramento

Daca ne-am fi uitat inainte de meci pe clasament am fi zis ca meciul din Arco Arena ar fi floare la ureche pentru trupa lui Kobe. Insa nu a fost chiar asa. Desi Andrew Bynum pustiul de 20 de ani nu a fost apt pentru acest meci , la fel si Trevor Ariza , echipa californeana pornea ca favorita certa in acest meci dupa o victorie acasa impotriva echipei texane Dallas Mavericks.


In primul 5 si-au facut aparitia ca de obicei Derek Fisher , Kobe Bryant , Luke Walton , Lamar Odom si Pau Gasol . In replica antrenorul lui Sacramento a trimis in teren urmatorii titulari Beno Udrih , Kevin Martin , Ron Artest , Mikie Moore si Brad Miller.
Primul sfert se termina cu o mica diferenta in favoarea celor de la Kings , principalii remarcati ai acestui sfert fiind Kevin Marin respectiv Pau Gasol.
In actul secund Lakers mai diminueaza diferenta dar are greve probleme in aparare mai ales in duelul dintre Ron Artest si Lamar Odom , californeanul fiind foarte nervos la reusitele adversarului direct. De asemenea John Salmons a reusit cateva cosuri in viteza in urma greselilor din atac a tanarului Farmar.
Sfertul 3 se termina din nou cu Sacramento in avantaj , Ron Artest foarte exact de la semidistanta. De la Lakers singurul remarcat al acestui sfert a fost Derek Fisher care a reusit 3 cosuri consecutive de 3 puncte din tot atatea incercari.
Sfertul 4 se termina cu un 14-0 run in favoarea lakersilor , Kobe Bryant reusind in acest act nu mai putin de 17 puncte si un slam dunk fenomenal in urma unui contratac , ceea ce a fost de ajuns pentru a aduce victoria in dreptul echipei sale.

Lideri : Kobe Bryant 34 puncte , Lamar Odom 12 reuperari , Derek Fisher 7 pase decisive.
Cea mai buna linie : Pau Gasol 31 puncte , 10 recuperari , 4 pase decisive , 3 capace , 2 interceptii.

Asadar Los Angeles Lakers obtine o noua victorie in deplasare foarte importanta. Urmatorul meci va fi acasa impotriva celor de la Clippers.

5 comentarii:

Anonim spunea...

nu castiga lakers nimic ! =))

Anonim spunea...

GG Gasol !

Anonim spunea...

GG Pau Gasol !!!

Anonim spunea...

lol catze :))

Anonim spunea...

Daca si Gasol mai stie baschet...Acum sunteti fericiti dar ati plans dupa ce a ratat winnerul pentru Spania in finala campionatului european;)Asta este putini sunt adevarati cunoscatori ai sportului cu minge la cos.Daca nu sunteti de acord intrati aici simy_ghost15 .Multumesc baieti;):).